kindaweird

2013-02-27
21:18:00

Lax.
(inte mina bilder)

Helt slut efter första praktikdagen. Min hjärna har tagit in så extremt mycket information så den känns överkokt. Har också lyckats skära mig två gånger, pekat finger åt chefen och traskat omkring i superballa kökskläder. Borde egentligen kompensera med ett års vila.. men imorgon ska jag tillbaka. Och jag är nöjd, trivs hur bra som helst :)
Fick med mig lax hem, och lagade wraps (ny kunskap, awesome one) i tacobröd.

2013-02-26
15:54:18

Mobilblogg

Hittade mammas iPhone, hihi. Nu lagar jag superfancy mat i väntan på noomi, vi ska ta en promenix i solen :)


2013-02-26
03:05:27

free

Kan ha vart de sämsta skolarbetena jag gjort, någonsin. Men what the heck, nu kan jag sitta vid datorn utan att ha dåligt samvete :D

2013-02-25
22:47:15

study all night, yeeeeeah..

Okej nu ska jag vara duktig. Har bestämt mig för att tejpa över klockan på datorn och sitta och plugga tills jag har pluggat klart. Och jag måste skriva det här för annars blir jag inte motiverad. Så here we go.
  • 1 bokrecension
  • 1 religionsuppsats
  • 1 historiauppgift
Bildbevis ska komma innan jag går till skolan imorgon. Annars får ni lov att slå mig på mina träningssårade lår.

2013-02-25
20:24:21

i close my eyes and then i'm next to you
Borde verkligen verkligen verkligen plugga nu. Dock är min dragningskraft till Melodifestival-albumet, duschen och tumblr så mycket starkare än dragningskraften till de där skruttiga läxorna som ligger och stirrar surt på mig. De muttrar något om att de vill bli omhändetagna men vafan, de är såpass gamla att de kan ta hand om sig själva tycker vi.
 

2013-02-25
15:07:26

love.
 

2013-02-25
13:39:23

i plugget

Jag sitter här och är skitsur på min dator. Han stänger av sig utan anledning och bråkar och surrar. Ida säger att han låter lika mycket som en hårblås.
Jättepinigt att sitta här bland allt folk och väsnas helt ensam.


Ser ni knyckeln på min näsa? wtf? Jag har inte varit i slagsmål eller någonting, var kom den ifrån?

2013-02-24
23:45:10

sunday.
wooo.
 
 
Har firat sista dagen på lovet med alldeles för mycket sånt här bröd. Värmde i ugnen, lät smöret smälta på och sylt över. Så sinnessjukt gott, ni anar inte. Och varm choklad till det. Nu ska jag ta en varm dusch med tända ljus och vara sådär härligt Ernst-Kirchsteiger-aktig.

Imorgon börjar skolan igen! Fett tagg.
Det är bara jag och några till från klassen där eftersom det egentligen är praktik nu. Så inga av mina närmaste klasskompisar är där.. Men anyways, min praktik börjar på onsdag och därför ska jag chilla omkring i skolan ensam ett tag. Sitta i cafeterian med min dator och en kopp kaffe och sånt där. 

2013-02-24
18:41:52

ice ice baby

Jag, mor och systra mi har varit ute och traskat idag. Jajjamensan, med röda näsor, vantarna tätt tryckta mot kinderna och iklädda fem lager byxor var. Här är vår strand och utsikten från berget vi bor på. Tycker allt att våren borta komma snart. Vi saknar dig.

2013-02-23
17:14:33

whip it
Hej lördag. Tack för att du är bra.
Idag har jag skrivit klart en hemtenta, tränat, duschat, kollat på hem till midgård, ätit världens godaste varma mackor och nu har jag satt mig ner för att kolla på Pitch Perfect för femte gången. Love.


2013-02-21
17:47:00

Det gick tre timmar

Ni vet ju att Johnny Depp, te och Theodor ligger väldigt högt upp på min lista på bra saker. Men jag har nog aldrig sagt att Michael Nyqvist och svensk film kommer strax under. Anyways, nu har jag iallafall börjat läsa Grabben i graven bredvid.

Mötet mellan Benny och Desirée i romanen Grabben i graven bredvid. Så mycket finare i text än på bioduken.

"Jag slängde en blick på Skogsägaren. Och i samma ögonblick tittade han på mig.
Han log också. Och...
Det finns inget sätt att beskriva det leendet på utan att hamna i dansbandstexternas underbara värld. 
Det var sol och smultron och fågelsång och vattenblänk över fjärdar i det. Och det var riktat mot mig, förtroendefullt och stolt som om han var ett barn som lämnade över en knölig födelsedagspresent. Mina mungipor hängde kvar vid öronen. Och det gick en ljusbåge mellan oss, det är jag beredd att svära på än idag - en sådan där blå som min fysiklärare kunde åstadkomma med någon apparat. Det gick tre timmar, eller möjligen tre sekunder."

2013-02-21
16:56:35

onsdag och torsdag
Gammal seg bild, sorry :( men den är färgglad iallafall!
 
Totalrockade mig igenom praktik/jobbintervjun igår,
powerwalkade 4km hem mimandes på acapellasoundtracket till Pitch Perfect med alldeles för yviga rörelser,
kollade på två avsnitt Mia på Grötö
och åt en dumle.

Idag var jag hos tandläkaren.
Tandläkaren: Du behöver inte använda några dumma jobbiga gummiband längre, de här metallbanden will do the job. Och snart ska vi ta ut metallskiten du har över gommen. (fast på tandläkarspråk förstås)
Jag, inombords: OOOH YEAH. Hatade de där förbaskade gummibanden.

2013-02-20
13:36:30

trist

Hej. Försöker rycka upp mig med kaffe och taggar praktikintervju klockan 15. Tjoho.

Efter jag varit på den ska jag träna lite mer. Skippar nog benen denna gången, för jag har skrikit AAJ varje gång jag rest mig upp från någonting de senaste tre dagarna. Skriker AAJ varje gång jag ska resa mig från toan liksom. Måste låta fantastiskt utifrån.

Hoppas ni har ett utmärkt lov. Just nu hälsar min pappa på, vilket innebar frukost på sängen imorse, helt ok :)

Usch det fick mig att sakna Theo :(

2013-02-19
19:32:53

sorry
Här har ni tre bilder jag tog i onsdags, klockan 2 på natten, dagen innan inlämningsdeadline. Så just nu hänger två bilder på mig gråtandes ute i skolan. Känns fint..


 

2013-02-19
14:35:00

yeah don't put me down for cardio

Shit vilken ful bild. Anyways, nya vanor, ser sportlovet som en nystart. Jag ägnar tid åt mig själv, tränar, dricker vatten, lyssnar på mängder av musik och skriver dagbok. Just nu försöker jag träna benen så jag kan ha en snygg kort balklänning. Detta har resulterat i att jag har sån träningsvärk i benen så jag inte kan sätta mig ner utan att kraschlanda på stolen.. och sån träningsvärk i rumpan så jag inte ens kan sitta rakt efter kraschen. Detta måste ju betyda något, men ändå, vad har jag gett mig in på?

2013-02-18
18:58:00

you


Something in the way you move makes me feel like I can't live without you.

2013-02-18
13:35:43

Slumberparty

Igår kväll, sådär härligt superspontant, knackade Tove och Ida på dörren. Så natten spenderades tillsammans med mina fina vänner. Med chips och godis i knäna och omringade av tända ljus satt vi osminkade i mjukiskläder och kollade på tjejfilm, lyssnade på akustisk musik och pratade strunt. Precis vad jag behövde. Nu ska jag göra pastasallad, kolla på melodifestivalen och ta det väldigt lugnt. 

2013-02-12
21:34:16

vill se. nu.

2013-02-12
20:23:30

food
Nej fy så tragiskt. Inte en endaste liten semla har jag ätit idag, och det blir ju helt fel att äta en imorgon.. Det är som att lussa i augusti. Helt fel.
 

2013-02-12
17:01:12

Student 2013

Bästa mössan jag haft på mig, någonsin.

2013-02-11
21:31:00

Focus
 

Lätt det bästa på länge. Spola fram till 02:00 om ni inte orkar lyssna på hela.

Nu taggar jag och mamma Game of Thrones med jordgubbste och efter det ska jag ta hand om matteplugg. Jag har mitt sista prov och min sista lektion i C-kursen imorgon! Fatta vad skönt; aldrig mera matte! Ska fira med en semla.

Min måndag har faktiskt varit bra, hoppas er varit detsamma :)

2013-02-11
13:13:56

Just like the lions

2013-02-10
23:05:37

Cravings
 

Åh vad mycket jag vill göra nu. Jag vill ta studenten, jag vill glida omkring i finkläder med Theo på bal, jag vill upptäcka världen, jag vill göra en ruskigt snygg tatuering, jag vill jobba och tjäna pengar, jag vill bli bartender, jag vill gå baristautbildning och kunna göra fina målningar i skummad mjölk, jag vill träna och bli fit, jag vill slita ut rälsen och jag vill ha sommar. Tack.

2013-02-10
15:16:27

weekend
Åh, måste bara säga att i torsdags hade jag premiärbesök på Överby med bästa Ida! Hittade mängder av grejer som jag ville ha, men det enda jag fick köpt var donkenskit, såklart. haha.


Och i fredags anlände studentmössorna till skolan. Jag och Ida taggade i skolan hela dagen, sedan dansade jag omkring i den hemma ett tag, innan jag tog mig till Sandra och hade tacomys med brudarna. Natten utspelade sig i Göteborg och på nattklubben Parken.
 
 
På lördagmorgonen kom pojkvän hit och väckte mig och åt cheeseburgare med en mycket trött Matilda. Sedan åkte vi fyrhjuling badass-style och höll på att köra på mina grannar. På kvällen kom bästa Tove hit och melodifestivalen stog på schemat. Vi lagade tacos och höll på att spy i soffan båda två pga. på tok för många tacochips. Sedan kollade jag och syrran på gaygalan, dirty dancing och cockpit.

Idag är det söndag och jag har gråtit en rejäl skvätt över mina bankkontouppgifter. Theo kommer kanske hit, mamma kommer hem från Danmark med taxfreegodis och jag päser förväntansfullt omkring i mjukiskläder. 

2013-02-05
23:41:00

The Face
Har inga bilder på bandet, så här är Theo på en stormig strand i Spanien istället.

Ikväll har jag varit och lyssnat på min älskade pojkväns bands galnaste spelning ever. Herregud. Så nu måste jag göra lite reklam för dem. Kolla in deras facebookssida här och för att lyssna på lite av deras musik tryck här, eller på knappen nedanför. (Theo spelar gitarr, är andrastämma och skriver mycket av musiken.)

Beyond The Unknown [demo]

2013-02-04
16:09:42

Måndag..

Roligare har man ju haft i sina dar. Ute slaskar det, skolan är dötrist och superöde och jag försöker plugga. Går inte bra alls. Är så hungrig så jag tror jag dör närsomhelst och borde verkligen förflytta mig hemåt till maten, men det är ju så kallt ute. Ew.

2013-02-03
17:51:17

evian
 

Dagens bästa: Min bästa vattenflaska är tillbaka! Den låg gömd under soffan. Ja det är iallafall inte jag som har lagt den där..
Dagens sämsta: Bilden på mig och min bästa vattenflaska.

Idag är det förövrigt söndag. Så dagen har ägnats åt att spela igenom hela min gitarr-repertoar, äta tacochips och halvligga ner och spela Legend of the Guardians på wii. Nu ska jag sätta mig och skriva klart mitt CV och få iväg två jobbansökningar.

2013-02-02
16:16:00

Upp och ner, ner och upp
Typ såhär känner jag mig verkligen idag.

Mitt PMSkalas är över, min halsfluss har lämnat mig och jag är superglad igen! Mitt hår är jättemörkt. Nästan svart inomhus och glänsande rött ute i solen. Fint faktiskt. Snart kommer mina kusiner hit och har lite party med melodifestivalen. Hade fint!

2013-02-01
15:34:28

Ew.

Usch vad jag avskyr sådana här känslostormar. Ögonen är fortfarande svullna efter natten och matlusten som bortblåst. Ligger i sängen, vaknade 11, men har (4,5 timmar senare) ännu inte kommit på någon anledning att gå upp. Känner mig superpatetisk. Så nu ska jag gå och duscha, sätta på mig ett litet leende och färga mitt hår.