kindaweird

2013-06-25
22:15:07

What to wear..
 
Mitt uppe i packkaos. En jättesjuk (men festivalsugen) matilda har bestämt sig att fara 4 timmar i en random bil med nån random Simon med random sällskap till andra sidan Sverige. Wiie!

Självfallet är jag ute i sista sekund och panikar ihop en packlista. Har ingen aning hur jag ska packa.. Får se hur det går :)

2013-06-24
22:00:00

Kväll.
Ligger och sträckkollar på =3 i sängen tillsammans med min tekopp och försöker bli frisk till bråvalla. Börjar bli lite orolig att jag inte kommer hinna det.. Men hey, jag gör vad jag kan. Måste dit och se Green Day, Ron Pope, Volbeat, Stone Sour, Royal Republic och Jonas Gardell. Fatta om jag missar det. Noway.


UPDATE: Lyssnar på partymusik och blir sorgligt Ayia-Napa-nostalgisk.
 

2013-06-20
21:51:19

jordgubbar och blommor
Var tvungen att vara hemma från jobbet idag. Att hosta ner i kundernas mat varannan sekund och ägna halva dagen åt att springa till toa och snyta mig kändes inte riktigt som en hit. Spenderade dagen i Uddevalla med familjen istället. Åt lite glass på yerba och handlade lite midsommarmat på torp.
För imorgon är det midsommar mina vänner.
Hade planer på att vara med vänner men ska vara med släkten iår ändå. #såmysigt.

Nu springer jag lite rebelliskt (man får inte tvätta såhär sent) fram och tillbaka mellan tvättstuga och dator för att få rent ett par shorts. För imorgon får det inte regna.

 

2013-06-19
19:12:00

Sick-et liv.
Hey bros. Megasjukling här. Ögoninflammationen (eller vafan det var) och locket för öronen är över nu och nu kvarstår bara hostan och snuvan. Mamma blev matförgiftad och syrran har 39graders feber, ska bara försöka klara mig från det också. Heja på! 
 

Snart säljs mitt älskade hus btw.
Bilder finns här, om ni vill köpa :)

2013-06-17
22:15:53

Sjuk-t tråkigt.

Ögoninflammationen lugnar ner sig och jag mår faktiskt bättre idag. Har spenderat hela dagen i sängen och haft svensk-film-maraton. Har malt igenom Bäst i Sverige, Yrrol, Sunes sommar, Offside och Sune i Grekland. Plus några avsnitt av Rena Rama Rolf och en gammal julkalender.. Roligt värre. Måste bli frisk till torsdag, första sommarjobbs-dagen ju!

2013-06-17
01:46:42

Tror jag är allergisk mot sverige..

Åhej.
Två dagar efter mitt hemkommande från underbara Cypern och jag ligger här med en hejdundrandes (jag ser ingenting) ögoninflammation, hosta, smärta i bröstet och så täppt i näsan att jag bara kan andas med munnen, vilket gör att det killas och jag måste hosta som en idiot. Helvete, längesen jag mådde såhär dåligt..
(Bilden är tagen i början av ögoninflammationen igår, nu ser andra ögat lika förjävligt ut..) :(


2013-06-15
18:01:28

Ta mig tillbaka.

Asså ni anar inte hur rolig den här resan var. Oh my god. Jag har träffat så mycket bra människor och haft så grymt kul med min tove så det är inte sant. Tack alla som var med. Kungligt.
 

2013-06-06
20:07:43

Student 2013
Bal 24/5 @ Gustafsberg.
   
Studentfirande 3/6 @ landbadet och flakfix @ skolan.
      
och så en liten studentdag. typ världens bästa.
      
   
   
Vaknade upp klockan 16 idag med en stukad tå, gårdagens smink och väldigt leriga fötter. Fortfarande hur trött som helst. Har fortfarande inte fattat grejen överhuvudtaget. Imorgon åker jag och bästa Tove till Cypern och göttar oss i solen ett tag. Känns aningen fint. Grattis till mig och tack ALLA som gjorde min dag fantastisk. Loveyou.