kindaweird

2013-08-28
14:04:00

Who you are.
 
Asså allvarligt, är jag den enda nyblivna studenttagaren i det här landet som inte har helt klart för sig vad hon vill bli eller göra?
Blir ju galen på det här. Alla åker och studerar utomlands, får heltidsjobb, flyttar ihop med sitt livs kärlek, börjar högskola eller au pairar. Och här sitter jag, med mitt helgjobb och blir galen av att sitta hemma hela dagarna. Önskar att jag också visste vad jag ville bli, då hade jag kunnat börja läsa nu..

2013-08-25
17:29:47

Snabb update.
Ligger i sängen och pluggar HTML (det går bra nu!) och maratonlyssnar på alla James Arthur-låtar jag vet existerar. Helt okej mysigt. Lite trött efter gårdagens festande och saknar mina fina Tove och Ida.
Alldeles strax ska jag ut i solen på en kvällspromenad med mamma.

 

2013-08-23
15:33:15

Min sommar.
Det är fredag, jag är ledig och små regndroppar flyger förvirrat omkring utanför fönstret och inväntar ösregnet. Jag sitter i mjukiskläder och fläta i min bäddade säng och har inte lust med någonting. Så jag bestämde mig för att kolla igenom fotoalbumet och se vad jag har haft för mig den här sommaren.

Två dagar efter studenten flydde jag och tove landet och satte oss på ett plan mot cypern. Den roligaste veckan någonsin. Fy satan vad jag saknar det.
 
När jag kom hem visade jag semesterbilder för min katt som verkade måttligt intresserad. Hon var mest glad att se mig. Jag drog på mig alla förkylningsvarianter man kan ha och hade ögoninflammation ett par dagar.
Vi sålde huset jag växt upp i och åt mängder med glass och godis för att inte deppa ihop under flytten.
Vi firade midsommar uppe hos morfar och hade riktigt fult väder. Ingen orkade pynta midsommarstången med blommor och regnet gjorde att den blev aningen sne.
Vi passade småkusiner en vecka och var på stranden varje dag.
Jag åkte till Bråvalla. Och så tog jag, Tove och Alex en tripp till Liseberg för att träffa Anthon, Joaqiuin och Johanna, men de kunde inte komma.

Jag, mamma och maya roadtripade runt på kusten i tre dagar. Fantastiskt faktiskt.
Sista dagen innan hemresa.
Vi firade bästa Ida som fyllt 19 bast. Och så var det personalfest.

Det var väl det. Min sommar. Jag har visserligen jobbat hela sommaren, men jag hade ändå velat hinna med lite mer. Sommaren 2014, kom hit nu!

2013-08-21
14:11:00

Virvelvind.
Funderar ganska mycket på livet nu när man inte har någon skola att tänka på. Funderar på kärlek, vad jag ska utbilda mig till, var jag vill bo och hur jag vill vara. Funderar på att börja spela gitarr igen och bli riktigt bra på det. Funderar på att fortsätta med foto och köpa en riktigt bra systemkamera. Funderar på att gå en kurs i datakodning. Handlar lösviktste i mängder av smaker och gör sönder mina finaste tekoppar för att jag nuförtiden använder de varje dag.
Blir förhoppningsvis snart av med min tandställning. Efter tre år......
 
Kunde inte hitta nån passande bild. Så ni får Johnny.

2013-08-12
19:32:06

Sensommarsol.

Bild från vår fina minisemester runt smögen, bohus-malmön och fiskebäckskil. Imorgon är det jobb, sen personalfest på slussen och efter det är jag ledig ett par dagar till. Härligheter.
 

2013-08-12
16:29:00

Känns som söndag.

Idag har jag och katt varit oförskämt oproduktiva hela dagen.
Suttit i sängen med pjamasar, tumblr, spotify och carrie diaries och ätit kalkonsmörgåsar bara.
Hela dagen lång.

2013-08-04
16:49:12

Ew.

Vaknade med världens huvudvärk, sjukanmälde mig, och har tillbringat en supersolig dag instängd på mitt rum med fördragna gardiner. Trotsade min laktosintollerans och åt glass också. Det får man göra när man är bedrövlig.